BELOOF OM LOT EN MISDAAD TE BREKEN








BELOOF OM LOT EN MISDAAD TE BREKEN



Door de naam te noemen van God die de Barmhartigste en de Meest Barmhartige is



Ik getuig dat er geen god is die het waard is aanbeden te worden behalve Allah en dat de Profeet Mohammed de Boodschapper van Allah is.





Wij allemaal, al Uw schepselen en creaties Oh God, neem toevlucht in U, Oh God, van het onderdrukken van onszelf van het onderdrukken van al uw creaties en van het onderdrukken van al uw creaties Zowel degenen die nog leven als degenen die gestorven zijn, zelfs degenen die voor altijd voor Hem zullen leven.



Wij zijn al uw wezens en creaties Oh God, zoek uw toevlucht bij U, Oh God, tegen al het kwaad en kwaad van het slechte lot, slechte dromen, tegen de slechtheid van onze moraal, karakter, karakter en persoonlijkheid en tegen het kwaad van alle geschriften van het lot Voor altijd pennen.



Wij zijn al uw wezens en creaties Ya Allah, bescherm u Ya Allah tegen al het kwaad en het kwaad van magie, Ain, magische olie, Buhul Magic en alle kracht van magie voor altijd.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, zoek voor altijd bescherming in u, oh God, tegen al het kwaad en kwaad van al uw wezens en creaties.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, neem toevlucht in u, oh God, voor altijd tegen alle kwade en kwade djinns, Satan, duivels en alle onzichtbare wezens.



Wij zijn al Uw wezens en creaties. Ya Allah. Zoek toevlucht bij U, Ya Allah, tegen al het kwaad en de slechtheid van alle goede rijken, het onzichtbare rijk, het dimensie ruimte-tijd rijk en alle andere rijken voor altijd.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, zoek bescherming in u, oh God, tegen al het kwaad en kwaad van zijn verbeelding, woorden en daden.



Wij zijn allemaal Uw schepselen en creaties. Oh God, neem toevlucht in U. Oh God, voor eeuwig alle zonden en ongehoorzaamheid te begaan.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, neem toevlucht in u, oh God, tegen al het kwaad en de slechtheid van alles, of het nu dieren, ziekten of welke kracht dan ook is die ons voor altijd kan schaden.



Wij zijn al uw schepselen en creaties. Oh God, neem toevlucht in u, oh God, tegen al het kwaad en de slechtheid van de ernstige straf, de straf op de Dag des Oordeels, de wereldstraf, de hiernamaalsstraf en de eeuwige straf uit het hellevuur.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, zoek bescherming in u, oh God, voor altijd tegen alle vormen van zwakte, moeilijkheden, wanhoop, armoede, armoede, honger, luiheid en domheid.



Wij zijn al uw wezens en creaties Oh God, neem toevlucht in U, Oh God, tegen al het kwaad en de slechtheid van onze geest en lusten, onze ziel en ons lichaam, onze gedachten, verbeelding en gevoelens, zicht, gehoor, geur en alles wat van binnenuit komt of voor altijd buiten onszelf.



Wij zijn al uw wezens en creaties. Oh God, neem toevlucht in u, oh God, tegen al het kwaad en het kwaad. Alle slechte gebeden, alle slechte eden en alle slechte geloften voor altijd.



Wij zijn al uw wezens en creaties Oh God, neem toevlucht in u Oh God tegen al het kwaad en kwaad Alle arrogantie, arrogantie, trots, hebzucht, gierigheid, afgunst, afgunst, arrogantie, gemakkelijk om te klagen, gemakkelijk om boos te worden, gemakkelijk om te vergeten, Lui, slechte vooroordelen, kwaad of slecht denken, ons beter en beter voelen dan anderen en wij zoeken voor altijd bescherming bij u tegen alle vormen van shirk,



Aamiin Ya Allah Ya Rabbal Aalamiin, Aamiin.



Eén keer per dag lezen

0 komentar:

Posting Komentar