Beloof God om het kwaad van demonen, demonen en hekserij te voorkomen









1. Met de kracht van God beloof ik de verleiding van djinn, duivel, duivel en magie te verwerpen.

2. Ik zweer bij God dat ik mezelf zal beschermen tegen de trucs van kwaadaardige bovennatuurlijke wezens.

3. Met vroomheid jegens God beloof ik dat ik alle vormen van kwaad zal vermijden die door de djinn en de duivel zijn gepland.

4. Ik zweer dat ik Allah altijd zal gedenken bij elke stap die ik zet, zodat ik hun slechte invloed vermijd.

5. Met vertrouwen in God ben ik vastbesloten om te strijden tegen alle pogingen tot magie die op mij gericht zijn.

6. Ik beloof dat ik me altijd stevig aan de leerstellingen van de Islam zal houden als verdediging tegen het kwaad van djinn, satan en magie.

7. Met Gods hulp beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en kwade influisteringen van de djinn en de duivel.

8. Ik ben vastbesloten mijn geloof te versterken, zodat ik niet vatbaar ben voor inmenging van geesten die mij willen misleiden.

9. Uit vrees voor Allah beloof ik mij te onthouden van alle vormen van hekserij en zwarte praktijken.

10. Ik beloof bescherming te nemen door elke dag de heilige verzen van de Koran te lezen, als verdediging tegen de aanvallen van de djinn en de duivel.

11. Met de oprechtheid van mijn hart beloof ik God dat ik mezelf zal beschermen tegen alle vormen van kwade verleiding gecreëerd door de djinn en de duivel.

12. Ik beloof dat ik altijd de naam van Allah zal herinneren bij alles wat ik doe, om inmenging van kwaadaardige bovennatuurlijke wezens te voorkomen.

13. Met volledig vertrouwen in Allah zweer ik dat ik niet betrokken zal zijn bij het beoefenen van magie en dat ik geen sjamanen zal bezoeken die duistere praktijken uitvoeren.

14. Ik beloof dat ik altijd mijn geloof en vroomheid zal versterken, zodat het een sterk schild wordt tegen alle vormen van kwaad van djinn, satan en magie.

15. Ik beloof dat ik djinn en satan geen kansen zal geven om mijn geest, hart en daden te beïnvloeden.

16. Met de hulp van Allah beloof ik alle vormen van verleiding door djinn en satan, die mij van het rechte pad willen misleiden, af te wijzen.

17. Ik zweer dat ik mezelf zal beschermen tegen kwade verleidingen van bovennatuurlijke wezens door mijn relatie met Allah te versterken door aanbidding en dhikr.

18. Ik beloof dat ik geen verlangens en passies zal volgen die de deur kunnen openen voor het binnendringen van slechte invloeden van djinn, satan en magie.

19. Met vriendelijke groet, ik beloof God dat ik altijd Zijn bescherming zal zoeken tegen de inmenging van subtiele wezens die willen verleiden en misleiden.

20. Ik zweer dat ik God altijd om hulp zal vragen bij het onder ogen zien van alle vormen van inmenging en laster die voortkomen uit djinn, satan en magie.

21. Ik beloof dat ik afstand zal nemen van alle vormen van religieuze afwijkingen en praktijken die in strijd zijn met de islamitische leer, en die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

22. Met vaste overtuiging ben ik vastbesloten om me niet te laten verleiden door valse beloften en trucs van djinns, duivels en volgelingen van magie.

23. Ik beloof dat ik altijd mijn toevlucht zal zoeken bij Allah door de beschermingsverzen (Mu'awwidzatain) te lezen elke keer dat ik me bedreigd voel door de aanwezigheid van djinn, Satan of magie.

24. Door mijn spirituele verbinding met Allah te versterken, beloof ik mezelf te beschermen tegen de negatieve invloed van djinn, satan en magie.

25. Ik zweer dat ik djinn, satan of sjamanen niet om hulp zal vragen bij het omgaan met problemen, omdat ik geloof dat alleen Allah in staat is echte hulp te bieden.

26. Ik beloof dat ik geen zwarte magie zal zoeken of magische praktijken zal leren die de deur zouden kunnen openen voor de toegang van djinn en satan in mijn leven.

27. Door de leerstellingen van de Islam te gehoorzamen, beloof ik God om afstand te nemen van alle vormen van shirk en verdachte handelingen.

28. Ik beloof God altijd om bescherming te vragen door de beschermingsgebeden te lezen die door de Profeet SAW zijn onderwezen tegen alle vormen van djinn, duivel en hekserij.

29. Ik zweer dat ik mezelf zal beschermen tegen alle vormen van immoraliteit en zonde die de deur kunnen openen voor de toegang van djinn, duivel en magische inmenging in mijn leven.

30. Door mijn hart zuiver en oprecht te houden, beloof ik mezelf niet te laten vervallen in daden die religieuze leringen schenden, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

31. Ik beloof dat ik Allah altijd zal gedenken bij elke stap die ik zet, zodat ik de slechte invloed van djinn, satan en magie vermijd die mij op een dwaalspoor willen brengen.

32. Ik zweer dat ik altijd de dood en het hiernamaals zal herinneren, zodat ik niet verleid zal worden door de verleidingen van deze wereld die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

33. Met de oprechtheid van mijn hart beloof ik God dat ik niet zal geloven in voorspellingen, waarzeggers of praktijken die verband houden met magie en djinn.

34. Ik beloof dat ik altijd mijn kuisheid zal bewaren door alle vormen van overspel en immoraliteit te vermijden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinns, duivels en hekserij.

35. Door mijn relatie met God in stand te houden door Hem te aanbidden en te gehoorzamen, beloof ik dat ik niet verleid zal worden door de trucs van de djinn, de duivel en magie.

36. Ik zweer dat ik geen kennis zal zoeken over zwarte magie of praktijken die in strijd zijn met religieuze leringen, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

37. Ik beloof dat ik God altijd om bescherming zal vragen door beschermingsgebeden te reciteren wanneer ik me bedreigd voel door het kwaad van djinn, satan en magie.

38. Door mijn hart zuiver en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

39. Ik beloof dat ik me altijd aan de leerstellingen van de islamitische religie zal houden als leidraad voor mijn leven, zodat ik de slechte invloed van djinn, satan en magie kan vermijden.

40. Ik zweer dat ik niet betrokken zal zijn bij religieuze praktijken die in strijd zijn met de islamitische leer, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

41. Door mijn geloof in God te versterken, beloof ik dat ik niet verleid zal worden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

42. Ik beloof dat ik altijd tot God zal bidden om Zijn bescherming en leiding in het licht van alle vormen van kwade verleidingen die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie.

43. Ik zweer dat ik mezelf zal beschermen tegen alle vormen van magie of zwarte magiepraktijken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie.

44. Door weg te blijven van slecht gezelschap en de omgeving schoon te houden van negatieve invloeden, beloof ik dat ik het kwaad van djinn, satan en magie geen kans zal geven om mijn leven binnen te dringen.

45. Ik beloof dat ik altijd zal onthouden dat Allah Alwetend en Alziend is, zodat ik niet in de verleiding zal komen om verborgen handelingen uit te voeren die de deur zouden kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

46. ​​Ik zweer dat ik geen hulp zal vragen aan bovennatuurlijke wezens bij het vinden van oplossingen voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

47. Door mijn relatie met God te versterken door aanbidding en vroomheid, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

48. Ik beloof dat ik me altijd aan de leerstellingen van de islam zal houden als de morele en ethische basis van mijn leven, zodat ik de slechte invloed van djinn, satan en magie kan vermijden.

49. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

50. Ik zweer dat ik geen macht zal zoeken bij bovennatuurlijke bronnen of praktijken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

51. Ik beloof dat ik altijd oprecht tot God zal bidden en om Zijn bescherming en leiding zal vragen in het licht van alle vormen van inmenging en laster die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie.

52. Door de netheid en harmonie van mijn omgeving te handhaven, beloof ik dat ik geen kansen zal bieden aan het kwaad van djinn, satan en magie om mijn leven binnen te dringen.

53. Ik zweer dat ik niet betrokken zal raken bij religieuze praktijken die niet in overeenstemming zijn met de leerstellingen van de islam, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinns, duivels en hekserij.

54. Door de dhikr te verhogen en vergeving van Allah te zoeken, beloof ik mezelf te beschermen tegen de slechte invloed van djinn, satan en magie.

55. Ik beloof dat ik altijd zal onthouden dat Allah Almachtig is over alle dingen, zodat ik niet in de verleiding zal komen om hulp te zoeken bij bovennatuurlijke wezens die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

56. Door mijn geloof in God te versterken, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

57. Ik zweer dat ik geen hulp zal vragen aan sjamanen of waarzeggers bij het vinden van oplossingen voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

58. Door weg te blijven van slecht gezelschap en vrienden te kiezen die goede morele waarden hebben, beloof ik dat ik het kwaad van djinn, satan en magie geen kans zal geven om mijn leven binnen te dringen.

59. Ik beloof dat ik altijd oprecht tot God zal bidden en om Zijn bescherming en leiding zal vragen in het licht van alle vormen van inmenging en laster die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie.

60. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

61. Ik zweer dat ik geen macht zal zoeken bij bovennatuurlijke bronnen of praktijken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

62. Door dhikr, beristighfar te verhogen en de Koran te lezen, beloof ik mezelf te beschermen tegen de slechte invloed van djinn, satan en magie.

63. Ik beloof dat ik altijd zal onthouden dat alleen Allah absolute macht over alles heeft, zodat ik niet in de verleiding kom om hulp te zoeken bij bovennatuurlijke wezens die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

64. Door mijn kennis en begrip van de leringen van de islam te vergroten, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

65. Ik zweer dat ik niet afhankelijk zal zijn van waarzeggers of sjamanen om oplossingen te vinden voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

66. Door weg te blijven van slecht gezelschap en vrienden te kiezen die je naar goedheid leiden, beloof ik dat ik het kwaad van djinn, satan en magie geen kans zal geven om mijn leven binnen te komen.

67. Ik beloof dat ik God altijd om bescherming en leiding zal vragen bij elke stap die ik zet, zodat ik gespaard blijf van alle vormen van inmenging en laster die voortkomen uit djinn, Satan en magie.

68. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

69. Ik zweer dat ik geen zwarte magie of praktijken zal zoeken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

70. Door rechtvaardige daden te vermenigvuldigen en mijn relatie met God te versterken, beloof ik mezelf te beschermen tegen de slechte invloed van djinn, satan en magie.

71. Ik beloof dat ik me niet zal inlaten met religieuze praktijken die niet in overeenstemming zijn met de islamitische leer, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

72. Door mijn geloof in God te versterken en Hem gehoorzaam te blijven, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

73. Ik zweer dat ik geen hulp zal vragen aan bovennatuurlijke wezens bij het vinden van oplossingen voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

74. Door mijn omgeving te beschermen tegen negatieve invloeden en plaatsen te vermijden die niet gunstig zijn, beloof ik dat ik geen kansen zal bieden voor het kwaad van djinn, satan en magie om mijn leven binnen te dringen.

75. Ik beloof dat ik altijd oprecht tot God zal bidden en om Zijn bescherming en leiding zal vragen in het licht van alle vormen van inmenging en laster die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie.

76. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

77. Ik zweer dat ik geen macht zal zoeken bij bovennatuurlijke bronnen of praktijken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

78. Door dhikr, beristighfar te verhogen en de Koran te lezen, beloof ik mezelf te beschermen tegen de slechte invloed van djinn, satan en magie.

79. Ik beloof dat ik altijd zal onthouden dat alleen Allah absolute macht over alles heeft, zodat ik niet in de verleiding zal komen om hulp te zoeken bij bovennatuurlijke wezens die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

80. Door mijn kennis en begrip van de leringen van de islam te vergroten, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

81. Ik zweer dat ik niet afhankelijk zal zijn van waarzeggers of sjamanen om oplossingen te vinden voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

82. Door weg te blijven van slecht gezelschap en vrienden te kiezen die je naar goedheid leiden, beloof ik dat ik het kwaad van djinn, satan en magie geen kans zal geven om mijn leven binnen te dringen.

83. Ik beloof dat ik God altijd om bescherming en leiding zal vragen bij elke stap die ik zet, zodat ik alle vormen van inmenging en laster die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie kan vermijden.

84. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

85. Ik zweer dat ik geen zwarte magie of praktijken zal zoeken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

87. Ik beloof dat ik niet betrokken zal zijn bij religieuze praktijken die niet in overeenstemming zijn met de islamitische leer, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

88. Door mijn geloof in God te versterken en Hem gehoorzaam te blijven, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

89. Ik zweer dat ik geen hulp zal vragen aan bovennatuurlijke wezens bij het vinden van oplossingen voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

90. Door mijn omgeving te beschermen tegen negatieve invloeden en plaatsen te vermijden die niet gunstig zijn, beloof ik dat ik geen kansen zal bieden voor het kwaad van djinn, satan en magie om mijn leven binnen te komen.

91. Ik beloof dat ik altijd oprecht tot God zal bidden en om Zijn bescherming en leiding zal vragen in het licht van alle vormen van inmenging en laster die afkomstig zijn van djinn, Satan en magie.

92. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

93. Ik zweer dat ik geen macht zal zoeken bij bovennatuurlijke bronnen of praktijken die in strijd zijn met de leerstellingen van de islamitische religie, die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

94. Door dhikr, beristighfar te verhogen en de Koran te lezen, beloof ik mezelf te beschermen tegen de slechte invloed van djinn, satan en magie.

95. Ik beloof dat ik altijd zal onthouden dat alleen Allah absolute macht over alles heeft, zodat ik niet in de verleiding kom om hulp te zoeken bij bovennatuurlijke wezens die de deur kunnen openen voor het kwaad van djinn, satan en magie.

96. Door mijn kennis en begrip van de leringen van de islam te vergroten, beloof ik dat ik me niet zal laten beïnvloeden door de verleidingen en trucs van de djinn, de duivel en magie.

97. Ik zweer dat ik niet afhankelijk zal zijn van waarzeggers of sjamanen om oplossingen te vinden voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd, omdat ik geloof dat alleen Allah echte hulp kan bieden.

98. Door weg te blijven van slecht gezelschap en vrienden te kiezen die je naar goedheid leiden, beloof ik dat ik het kwaad van djinn, satan en magie geen kans zal geven om mijn leven binnen te dringen.

99. Ik beloof dat ik God altijd om bescherming en leiding zal vragen bij elke stap die ik zet, zodat ik gespaard zal blijven van alle vormen van inmenging en laster die voortkomen uit djinn, Satan en magie.

100. Door mijn hart oprecht en oprecht te houden, beloof ik God dat ik mezelf niet zal laten vervallen in zondige daden die de deur kunnen openen voor de toegang van kwade djinns, duivels en hekserij. Zo spreek ik mijn toewijding aan God uit om weg te blijven van alle vormen van kwade djinn, satan en hekserij, en om vastberaden vast te houden aan de leringen van de Islam als leidraad in mijn leven.

0 komentar:

Posting Komentar